GamingPC&Consoles

Un mod pentru Portal 2 îmbunătățește grafica la nivelul celei din Half-Life: Alyx

Autor: Matei Pană

Portal 2: Desolation este numele unui mod foarte ambițios care își propune să îmbunătățească grafica jocului Portal 2 și să adauge un nou storyline. Mod-ul este în dezvoltare de câțiva ani și va extinde durata jocului cu aproximativ șapte ore.

După penultimul update din 2020, echipa responsabilă de acest mod a scos după doi ani, adică luna asta, un nou update în care spune că a înlocuit aproape complet baza randării și iluminării din Source Engine. Echipa spune că acest lucru include o randare mai bună a suprafețelor și un sistem actualizat de iluminare.

Portal 2 Desolation

Din păcate, va trece ceva timp până fanii seriei Portal vor putea încerca acest mod, deoarece autorii spun că mai au foarte mult de muncă până vor reuși să îl termine. Personal, cred că mod-ul ăsta e binevenit având în vedere faptul că Portal 2 a împlinit vârsta de 11 ani, timp în care Valve nu a mai scos un titlu nou în seria asta și sincer să fiu, cred că m-aș fi simțit ciudat să văd un titlu de la Valve cu numărul 3 în coadă.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button