Gaming

Un mod pentru Witcher 3 iti permite sa folosesti si un scut – Intr-un final

Blocați atacurile, inclusiv săgețile, cu 40 de scuturi ale diferitelor facțiuni.

Datorită modului pentru The Witcher 3, pur și simplu numit Shields, Geralt poate folosi în cele din urmă ceea ce dușmanii lui probabil iau de la sine. Scuturile – sunt zeci de a alege, reprezentând toate fracțiunile din joc – nu sunt doar cosmetice, ele chiar funcționează. Verificați videoclipul demo de mai sus pentru a le vedea în acțiune.

Nu știu dacă e vorba de lore – poate că există un motiv înrădăcinat pe care Geralt nu-l folosește în primul rând de scuturi – dar seamănă cu un baston adevărat care deține un scut și este întotdeauna plăcut să ai o grămadă de săgeți care ies din Scutul tău după o bătălie, nu? E destul de bun pentru mine.

Modul poate fi configurat din meniul de opțiuni și există, de asemenea, o selecție frumoasă de hooks, robes, mantie și armură incluse. Mai jos, verificați câteva ecrane – măriți-le făcând clic pe colțul din dreapta sus, deoarece acestea arată sincer fantastic – precum și o listă completă a scuturilor, hotelor și armurilor pe care modul le adaugă și unde le puteți cumpăra.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button