Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Mobile World Congress Barcelona 2014-Day 3

/
/
/
/
video

Astazi am dat peste cateva smartphone-uri pentru care a meritat drumul pana aici

-LG G Pro 2-o racheta de telefon pe care LG a implementat filmare 4k la  o calitate excelenta. Filmare, playback impecabil, fara glitch-uri, putere cat cuprinde, un telefon care pastreaza o silueta eleganta in ciuda specificatiilor extreme. Varianta Mini nu este nici ea rea, dar ma asteptam la mai mult. G Flex-ul nu mai are nevoie de prezentare. Original, bine facut. LG a facut progrese enorme si mi se pare un challenger credibil la varf.

-Asus a venit cu o noua gama, Zenfone, cu trei dimensiuni ale ecranului, 4,5 si 6 inch. Faine, dar nu iesite din comun. Phonepad-ul (la a cata generatie?) este o idee interesanta dar care nu reuseste sa se impuna ca produs de masa.

-Nokia cu Android? Veste interesanta dpdv business, dar produsul in sine mult zgomot pt nimic. Terminal entry cu facilitati Android limitate.

-Am dat peste baietii de la Bitdefender care „testau” piata pe aici si le-am luat cateva vorbe legate de suita lor noua de securitate pt mobile.

Sambata avem la 9 dimineata ZONA pe TVR2 cu MWC pe larg, cu interviuri exclusive, noutati, completari si…concluzii. Sau pe alea le trageti voi.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar