MORE

Mobile World Congress Barcelona 2014-Day 2

Astazi parca a fost mai putina nebunie decat ieri. Dat fiind ca Samsung a lansat S5 aseara „se cuvenea” sa incepem ziua oprindu-ne la ei. Am vazut S5-ul, ne-a placut, dar nu ne-a dat pe spate.

Nici Gear 2-ul nu este revolutionar, desi aici s-ar putea sa fiu subiectiv, explic in video ce si cum. In ceea ce priveste bratarile ce iti monitorizeaza pasii, somnul si altele recunosc ca nu am fost niciodata mare fan

Am trecut apoi pe la AMD ca sa vedem un nano PC, adica un computer full, cu toate functiile unui PC, nu mai mare decat un telefon. Windows 8.1 rulat impecabil, redare pe 1080p, camera full HD cu recunoastere de gesturi in stil Kinekt, ce sa mai, bijuterie…Din pacate in stadiu de concept.

Yota este un smartphone rusesc ce propune o abordare originala: display LCD pe fata si eInk pe spate. Excelent pentru cititorii avizi de carte si revista electronica. Nu arata rau iar performantele sunt de top: quad core si toate cele la vreo 500 de euro.

HTC mai lasa un pic la pret. Desi One a fost un superhit nu i-a umplut de bani, asa ca incearca acum o abordare mai accesibila, pastrand totusi feelingul de premium.

Mai multe in videou-ul aferent acestui post. Maine alte noutati de la LG, Asus si multi altii.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button