Gaming

MOBA-ul Transformers Universe intra in Open Beta

Moda MOBA-urilor se pare ca loveste din ce in ce mai multe francize. Avem din ce in ce mai multa varietate, multe dintre aceste jocuri avand ca protagonisti super-eroi, personaje din carti si mai recent, propietatea celor de la Hasbro, Transformers. Asa ne-am ales cu Transformers Universe, un MOBA cu un pic de personalitate… sau cel putin asa vor producatorii sa ne faca sa credem.

Transformers Universe, ca si alte MOBA-uri de pe piata, functioneaza dupa un model free to play si incepand de maine va intra in open beta, lasand astfel jucatorii sa se „sparga in energon”, alegand una dintre celebrele factiuni, Autoboti si Decepticoni. Pentru a sarbatori trecerea din closed beta in open beta, Jagex, studioul creator, a decis sa ofere nu numai experienta dubla participantilor, dar si premii de 75.000 de dolari participantilor.

Jocul a fost initial anuntat in 2011, dar de atunci si pana in prezent, Transformers Universe a suferit modificari dupa modificari. Daca initial se dorea initial a fi un MMO, anul acesta in februarie, Jagex a decis sa schimbe gameplay-ul dramatic, transformand jocul intr-un MOTA (massively online tactical action game).

Mark Gerhard CEO Jagex  s-a mandrit cu faptul ca in timpul in care  Transformers Universe a fost in closed beta, numarul victoriilor realizate de jucatori este de ordinul milioanelor si ca au una dintre cele mai active comunitati intr-un MOBA in acest moment. Lucru de inteles, avand in vedere ca franciza Transformers este iubita in intrega lume. Poti pune Transformers pe orice in ultima vreme si…se vinde.

A declarat Mark Gerhard:

„Comunitatea creata in jurul jocului s-a distrat jucand acest joc, la fel cum am facut-o si noi, doar ca uneori ne-au mai si  mustrat. Toata lumea a fost de mare ajutor si absolut fantastica in timpul testului beta al jocului, ajutand studioul cu feedback si contribuind la implementarea de noi update-uri si la imbunatatirea jocului.”

Cat despre banii pusi la bataie de catre studio, acestia vin sub forma de sume directe dar si de „goody bags” ce vor fi oferite jucatorilor cu cel mai mare „skill score” in timpul primei saptamani de open beta, in timp ce jucatorii ce vor aduce alti noi jucatori prin programul de referral vor primi premii de pana la 5000 de dolari. (Ne asteptam ca un Youtuber sau un streamer Twitch sa castige).

Pentru cei interesati de joc si care doresc sa participe la open beta, link-ul este AICI!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button