PC&Consoles

MMORPG-ul Vendetta Online poate fi acum jucat gratuit pe iOS

Vendetta Online este un MMORPG dezvoltat de Guild Software care se află pe piață de 15 ani, timp în care a tot primit actualizări. Lansat inițial pentru Microsoft Windows, jocul a fost ulterior portat pe o multitudine de platforme, precum OS X, Linux, Android, Ouya, Oculus Rift, Gear VR, Daydream. Practic, MMO-ul poate rula pe aproximativ orice. Poate nu pe un prăjitor de pâine sau un cuptor cu microunde, dar cam pe orice altceva.

Începând de acum, veți avea ocazia să jucați acest MMO contemporan dinozaurilor și pe iOS. „Suntem bucuroși să ne facem îndelung așteptatul debut pe iPhone„, a declarat Directorul general al studioului Guild Software. Versiune de iOS va fi relansată ca un titlu gratuit, asemenea variantelor de pe Android, PC, Mac, Linux și GearVR.

Vendetta Online este un MMORPG cross-platform cu o grafică puternică, situat îm spațiu. Jucătorii își asumă rolul de piloți de nave într-o galaxie online vastă, persistentă. Poți face comerț și construi un imperiu, sau să jefuiești comercianții care se riscă să străbată zone neapărate. Puteți să vă luptați cu alți jucători sau poate să colaborați cu prietenii pentru a respinge atacurile extraterestre. Colectați minereu și alte resurse pentru a construi obiecte neobișnuite. Alăturați-vă armatei națiunii voastre, și participați la bătălii masive online. O varietate mare de stiluri de joc este disponibilă, de la intensitatea bătăliilor uriașe și PvP-ul în timp real, până la comerțul liniștit și minatul în zone mai puțin periculoase ale galaxiei. Jucați stilul de joc care vi se potrivește cel mai bine, sau care se mulează cel mai bine pe moment.

Sunteți tentați? Aruncați o privire pe trailerul de mai jos pentru a vă putea face o idee generală.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button