GamingPC&ConsolesTech&IT

MMO-ul New World, făcut de Amazon, mai întârzie

Amazon lucrează de ceva timp la un MMO numit New World, însă nu se poate spune că a făcut prea mult tam-tam cu el până acum. N-a dezvăluit prea multe detalii, n-a făcut prea multe anunțuri, n-a făcut nici un fel de marketing serios., iar alpha testul nu se poate spună ca a fost foarte intens mediatizat.

Un anunț a sosit, totuși, săptămâna trecută. Cel că jocul va fi amânat. Planul inițial era să lanseze New World luna viitoare, ceva ce nu se va mai întâmpla din motive ce țin de pandemia curentă. Probabil faptul că nu știe mai nimeni despre ce este vorba nu îi aducea vreun beneficiu, MMO-urile fiind jocuri ce cam necesită un public măricel pentru a putea funcționa așa cum trebuie.  New World va fi lansat abia în ziua de 25 august 2020.

Amânarea vine și cu o parte bună. Vom avea parte și de un closed beta pe lângă alpha testul curent. Acesta se va începe din luna iulie.

Și ce are de oferit New World? Eh, în primul rând are grafică realizată folosind motorul Lumberyard, ce este derivat din CryEngine. Apoi, aveți parte de o experiență de MMO sandbox la care veți cutreiera o lume nouă, plină de mister și pericol, ce trebuie colonizată. Dar mai este și locuită de foștii coloniști, ce au căzut victimă unei puteri întunecate ce i-a transformat într-un soi de undead, care periodic vor ataca așezările jucătorilor. Jocul mai promite să se axeze ceva mai mult pe talentul individual al jucătorilor, în ceea ce privește șansele de succes la PvP, decât pe nivelul personajului.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button