MORE

MMD lanseaza primul monitor Philips cu ecran Quantum Dot color

Tehnologia Quantum Dot este o metoda foarte interesanta de imbunatatire a culorilor unui ecran, prin filtrarea lor folosind nano-materiale. Inalnita de obicei la televizoarele high-end produse in ultimii cativa ani, aceasta tehnologie soseste acum si la monitoarele de PC.

MMD, partener licentiat Philips pentru productia de monitoare,  anunta lansarea monitorului 276E6ADSS, care se foloseste de Quantum Dot Color pentru a atinge 99% acoperire a spectrului Adobe RGB. In alte cuvinte, un gamut de culoare mult mai vast decat standardul sRGB la care aspira majoritatea ecranelor contemporane.

1dc8989c-c271-44cd-87c7-cccafdc8e106

Monitorul are o dimensiune de 27 de inch, suportand o rezolutie maxima de numai 1920×1080 la 60 Hz si unghiuri de vedere generoase de 178 de grade. Panoul folosit de Philips 276E6ADSS  este de tipulAH-IPS cu backlight de tipul W-LED. Timpul de raspuns al ecranului nu a fost mentionat.

Philips 276E6ADSS se poate conecta la PC folosind VGA, DVI-D si HDMI,  mai avand si conectorul audio aferent.

Monitorul va fi disponibil din luna aprilie la pretul de 1600 lei, fiind destinat mai mult celor care tin la acuratetea de culoare pentru aplicatii care necesita asta foarte mult.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button