MORE

Mirror’s Edge Catalyst mai intarzie putin… pana in luna Mai

Astepti Mirror’s Edge Catalyst precum un naufragiat o nava la orizont? Ei bine, mai ai ceva de asteptat, pentru ca producatorul senior al jocului Sara Jansson, tocmai a iesit la rampa pentru a anunta ca titlul intarzie putin … pana pe data de 24 mai 2016.

Intr-un comunicat publicat pe site-ul dedicat jocului, Jansson a anuntat fanii de intarziere, comunicatul sunand cam asa:

In urma cu cativa ani, am prezentat o viziune ambitioasa pentru Mirror’s Edge Catalyst. Realizarea acelei viziuni cat si dorinta de a livra cea mai buna experienta posibila, sunt lucruri care ne inspira si in egala masura, ne provoaca. Iar aceste lucruri dureaza timp. Ne-am propus sa construim un oras imens, pentru a fi explorat, plin de panorame extraordinare, zgaraie-nori imensi si tunele misterioase. Construim cel mai imersiv joc action-adventure, cu miscare fluida si lupte first person. Mirror’s Edge Catalyst urmeaza sa fie o cu totul alta experienta cu o poveste mai adanca si mai antrenanta – si ne dorim sa realizam toate aceste a la cel mai inalt grad de calitate posibil.

Ca atare, am decis sa lansam Mirror’s Edge incepand cu data de 26 mai, 2016. Vom folosi lunile in plus pentru a ne asigura ca in momentul in care pasiti in Orasul de Sticla si simtiti urcusul lui Faith, acesta sa fie cel mai impresionant, distractic si memorabil pe cat poate fi.

Mirror’s Edge Catalyst a primit un raspuns incredibil din partea fanilor din toata lumea in ultimele cateva luni. Sunteti cu totii nerabdatori sa vedeti intoarcerea lui Faith, precum si gameplay-ul si stilul unic pe care il aduce Mirror’s Edge. Sa vedem reactiile voastre pozitive a fost o sursa uluitoare de motivatie pentru mine, si pentru restul echipei pasionate de la DICE.

Va multumim din nou, pentru rabdare si sprijin. Keep the Faith.

Sinceri sa fim, noi aici la Zon@ preferam ca un joc sa intarzie si sa se prezinte ca un titlu terminat si finisat cum trebuie. Pentru ca in ultima perioada jocurile, mai ales din curtea celor de la Ubisoft si mai ales porturile de PC s-au dovedit niste dezastre de proportii. Daca studiourile sunt lasate sa realizeze jocul in timp asa cum trebuie, atunci toata lumea are de castigat. Asa ca, pentru cei care sunt dezamagiti de aceasta intarziere, va sfatuim sa nu fiti, pana la urma astepti mai mult, dar castigi la capitolul experienta de joc. Sa ducem aminte ce s-a intamplat cu Batman Arkham Knight?

[mirrorsedge.com]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close