MORE

Mirror’s Edge Catalyst are parte de un Beta

Cel mai nou joc din seria Mirror’s Edge este pe cale sa fie lansat, ziua de 24 martie fiind destul de apropiata. Cu aceasta ocazie, Electronic Arts a dezvaluit doua lucruri interesante despre joc.

Primul este un trailer nou, care detaliaza campania de singleplayer, povestea, personajele si lumea jocului. Acesta mai prezinta si stilul artistic la fel de curat si frumos ca el al primului Mirror’s Edge, care si acum arata exceptional.

Al doilea lucru esential este dezvaluirea unui Beta test care poate fi accesat de pe PS4, Xbox One si chiar PC. Acest Beta se va desfasura de acum si pana aproape de lansarea jocului.

Pentru a va inregistra la acest test, va trebui sa intrati pe acest link, sa selectati platforma pentru care vreti sa participati la Beta test, iar apoi sa asteptati o inevitabila invitatie.

Mirror’s Edge Catalyst este o reimaginare a jocului de acum 8 ani, pastrand acelasi personaj si aceeasi premiza, dar intr-o forma evoluata, finisata, extinsa si posibil chiar mai buna.

Esenta jocului va ramane alergarea libera pe cladiri, din first person, executand manevre de parkour demne de Jackie Chan. Mirror’s Edge s-a remarcat la vremea sa prin faptul ca, spre deosebire de Assassin’s Creed, chiar permitea libertate creativa pentru gasirea de solutii mai rapide pentru parcurgerea unui nivel. Nu era la fel de Jackie Chan la partea de lupte, dar probabil vor repara asta.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button