Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mirror’s Edge Catalyst a fost amanat

/
/
/

Am o veste proasta pentru cei care si-au rezervat sfarsitul lunii mai pentru parkour prin Mirror’s Edge Catalyst. Jocul nu va mai fi lansat in luna mai.

DICE anunta ca Mirror’s Edge Catalyst a fost amanat pentru data de 9 iunie (Europa) si 7 iunie (America de Nord pentru ca ei sunt mai cu mot). Motivul este foarte bun. Jocul se foloseste de o infrastructura on-line pentru toate elementele sale sociale, care in Closed Beta mai avea si rolul de DRM

Pentru ca acea infrastructura sa fie complet functionala si sa nu explodeze, rezultand o ruina de esec si flacari ca la fiecare alt joc on-line de singleplayer facut de Electronic Arts  si nu numai(SimCity ridica o mana din mormant), vor avea nevoie de inca doua saptamani de munca.

In acest timp se spera ca se va ajunge o stare suficient de buna a sistemului incat sa nu aiba loc incidentele traditionale asociate lansarii unui joc de singleplayer ca unul de multiplayer.

[Electronic Arts]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar