Gaming

Mirror’s Edge 2 are o data aproximativa de lansare!

Multi s-au bucurat in momentul anuntului lui Mirror’s Edge 2. Primul joc din 2008 s-a bucurat de un succes comercial moderat, dar intre timp s-a transformat intr-un joc de cult. Asta nu inseamna ca jocul nu a avut fani la lansare, doar ca in cei sapte ani de la ultima lansare pe consolele de generatie veche si PC, multi altii au descoperit jocul, gamerii vazand in acesta o noua abordare a unui first person shooter asa cum nu mai experimentasera pana atunci.

Daca de la E3-ul din 2014 EA a fost in silenzio stampa in legatura cu proiectul, un PDF se pare ca a ajuns online si stipuleaza faptul ca jocul urmeaza sa apara undeva la inceputul lui 2016 (cel mai probabil dupa 15 martie). Tot din acest document am putut afla ca jocul urmeaza sa fie lansat in acelasi timp atat pe PC cat si pe Console, fiind un semn bun pentru ambele platforme.

Pe langa fereastra de lansare pentru Mirror’s Edge 2, se pare ca in acest document se mai gasesc si alte cateva titluri importante, precum un nou Need for Speed, care se pare ca va ajunge pe console si PC undeva in perioada sarbatorilor de iarna, data de lansare pentru Star Wars Battlefront, 17 noiembrie, dar si un nou joc de PC Plants vs Zombies, care si el are o data de lansare undeva intre ianuarie si martie 2016.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button