GamingPC&ConsolesTech&IT

Miramar este nou hartă a lui PUBG

Noul teren de joacă al lui PUBG a primit un nume oficial. Acesta este Miramar, iar cu această ocazie au fost oferite detalii despre diversele locații pe care le puteți vizita, și avem parte în cele din urmă de o reprezentare finală a hărții acestui deșert.

Veți avea parte de locații precum Los Leones, un oraș cu foarte multe clădiri înalte aflate în stări diverse de completare. Aveți El Pozo, un oraș industrial cu o arenă în care puteți face cascadorii cu motociclete care cu siguranță se vor termina în moartea personajului vostru. În Monte Nuevo veți avea impresia că sunteți în Fortnite din cauza clădirilor.

Valle del Mar va fi un loc numai bun pentru cei care vor să stea cu luneta pe podul către insula de la sud. La Cobreria este plin de trenuri și de containere de transport, ca cele din porturile hărții anterioare. În San Martin veți întâlni bariere la fiecare pas, așa că probabil n-ar fi o idee bună să intrați cu mașina. Pecado este o locație turistică plină de hoteluri și cu un cazinou ce abia așteaptă să fie golit… nu că veți găsi bani pe acolo, dar cu siguranță vor fi arme. Iar în cele din urmă avem Chumacera, o succesiune de fabrici abandonate care să vă amintească de țărișoara noastră.

Mai sunt o varietate de alte locații despre care încă nu s-au dat detalii, pe care le veți putea explora după bunul plac, sau după cum vă lasă ceilalți jucători să explorați. Harta va fi disponibilă în PUBG până la sfârșitul anului, ca parte din varianta 1.0 a jocului de pe PC.

[Steam]

pubg

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button