PC&Consoles

Mirage: Arcane Warfare va fi gratuit o zi

Atunci când s-a lansat, magia lui Mirage: Arcane Warfare nu a reușit să atragă foarte mulți jucători. Conform Steam Charts, jocul nu a reușit să adune nici măcar 1000 jucători simultan din momentul lansării, iar în momentul redactării acestei știri, jocul nu este jucat de mai mult de un jucător. În ultimele 24 de ore se pare că 8 jucători au reușit totuși să joace simultan Mirror: Arcane Warfare, ceea ce e destul de mult, ținând cont de faptul că până nu demult puteai să găsești și un singur jucător în 24 ore.

Într-un update postat recent pe pagina de Steam a jocului, producătorul a recunoscut că Mirage nu s-a descurcat tocmai bine la lansare. Astfel, într-o tentativă de a-și revitaliza creația, Torn Banner Studios vor oferi Mirage: Arcane Warfare gratuit pe Steam, timp de o zi. Promoția începe diseară la ora 8 și va fi valabilă 24 ore. Acesta nu este doar un trial. Jocul va continua să rămână în lista voastră din Steam dacă-l revendicați în acest interval de timp.

Mai mult decât orice altceva, suntem dezamăgiți și ne pare rău pentru jucătorii care ne-au fost alături și au cumpărat Mirage – dar care au trebuit să se chinuie să găsească jucători împotriva cărora să poată juca. Nu vrem altceva decât ca lumea să poată juca jocul pe care ne-am străduit ani întregi să-l realizăm.

După ce va expira perioada promoției în care îl puteți lua gratuit, prețul lui Mirage va scade permanent la 10 euro. Evident, este o dezamăgire pentru Torn Banner, dar poate că promoția va reuși să populeze jocul cu un public care să aprecieze calitățile jocului.

În ceea ce privește viitorul studioului, Torn Banner au declarat că se descurcă, și că vor continua să facă jocuri grozave și pe viitor.

Deci, dacă sunteți curioși să vedeți despre e vorba în Mirage: Arcane Warfare, jocul va fi gratuit timp de 24 ore începând cu ora 20. Nu vă costă nimic, și va rămâne al vostru.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button