PC&Consoles

Mirage Arcane Warfare, continuarea lui Chivalry, are parte de un Free Week-end

Dacă vreți să vedeți ceva extrem de trist, nu trebuie decât să intrați într-o dimineață de sâmbătă în Mirage Arcane Warfare și să observați că sunt doar 3 oameni jucând pe serverele europene, și nici măcar toți simultan. Nu că situația din SUA ar fi mai bucuroasă, dar acolo măcar se umplea un server.

Mirage Arcane Warfare este continuarea lui Chivalry Medieval Warfare, un joc prin care studioul Torn Banner a dorit să combine luptele corp la corp de calitate cu ceva abilități magice și un sistem de parkour. Rezultatul a fost un joc bunicel, dar care în loc să fie inundat de milionul și ceva de jucători pe care îi avea Chivalry, a avut maxim 190 de oameni simultan, iar asta în ziua lansării. La două săptămâni de atunci, maxim 45 de oameni au jucat Mirage simultan.

Studioul speră să rectifice asta prin anunțarea unui eveniment de tipul Free Week-End pe Steam, între 8 și 11 iunie. Influxul de jucători noi cu siguranță va fi benefic pentru cei care au cumpărat Mirage și care s-au trezit că nu au cu cine să îl joace. Iar prețul jocului a scăzut cu 10% pentru această perioadă. Nu beneficiază de o reducere mai substanțială, fiindcă n-a fost lansat nici măcar cu 3 săptămâni în urmă.

Dacă situația nu se ameliorează după acest week-end gratuit, atunci Torn Banner probabil nu va avea alternative și va trebui să facă Mirage gratuit, dar să monetizeze sistemul său de cosmetizare.

Studioul mai promite și că pe parcursul lunii iulie va fi implementat un update mare, ce va adăuga mai mult conținut. Asta dacă jocul va mai exista în forma sa actuală până atunci.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button