MORE

Minuum – o tastatura pentru Android Wear

Minuum este o tastatura pentru…ceasuri Android Wear. Stiti voi! Acele ecrane mici pe care le porti la mana si iti arata ora, iti arata cand te suna cineva, sau daca ai primit un mail sau un mesaj pe diversele retele de socializare.

Aparitia acestei aplicatii pentru smartwatch nu cred ca mira pe nimeni, mai ales ca multi prefera sa scrie pe ceasul inteligent, gadiland ecranul fin, decat sa vorbeasca cu el. Pe de alta parte, nici gadilatul de ecran minuscul nu pare o solutie, saracul display fiind gandit pentru alte lucruri. Mai mult decat atat, daca stai bine sa analizezi, majoritatea tastaturilor de smartphone nu sunt atat de bine „codate” incat sa prezica cu exactitate ceea ce vrei sa scrii, d’apoi o tastatura pentru ceas. Pe de alta parte, este un plus necesar pentru cei care nu doresc sa scoata paleta de ping pong din buzunar, ma refer evident la cei care au un telefon cu ecran de 6 inci, pentru a redacta un mesaj. Pana la urma o asemenea aplicatie este utila doar pentru cei care…o gasesc utila!

Layout-ul nu este foarte greu de stapanit, fiind necesare swipe-uri de la stanga la dreapta pentru a scrie. Pentru cei interesati, o puteti gasi AICI. Cine stie, poate pentru anumiti utilizatori acest app este chiar o mana cereasca.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button