Tech&ITGamingRSS PaginaDeMedia

Mini frigiderul Xbox Series X costă 100 de euro și poate fi pre-comandat

Microsoft a făcut o mișcare curajoasă când a ales design-ul noului Xbox Series X, iar lumea a început imediat să-l compare cu un frigider. Așa că producătorul a dus gluma mai departe și a creat frigidere full-size care au ajuns la influenceri și personalități precum Snoop Dogg și Dwayne „The Rock” Johnson. După această mișcare, popularitatea frigiderului „de gaming” a crescut destul de mult, iar acum poți plasa o pre-comandă pentru versiunea sa in miniatură.

Prețul pentru o astfel de jucărie este de 100 de euro și dacă îți doreșți un mini frigider Xbox, poți plasa o pre-comandă începând cu data de 19 Octombrie 2021. Frigiderul este creat în colaborare cu Ukonic și are o capacitate de 10 doze de 0.5 litri pe cele două rafturi interioare. În plus, vine și cu un port USB pentru a-ti încărca dispozitivele, astfel îl poți ține liniștit pe lângă birou.

Mini frigiderul Xbox va fi disponibil în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Italia, Irlanda, Spania, Olanda și Polonia. Microsoft dorește însă să-l comercializeze și în alte teritorii și a anunțat că va continua să-l producă și pentru alte piețe pe parcursul anului viitor. Inițial va fi dificil să punem mâna pe el în România, în principal din cauza taxelor de transport.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button