MORE

Minecraft vine in August pe Playstation 4!

Aproape orice jucator de Minecraft stie ca acest titlu este unul de PC. Exista mod-uri, exista texture pack-uri, exista de toate, lucruri pe care pe console nu prea le poti accesa. Chiar si asa, avem Minecraft pe aproape orice platforma, acum si pentru Playstation 4. Jocul celor de la Mojang este programat pentru luna August, atat pentru PS4 si Vita, dar si pentru Xbox One, doar ca cei de la Playstation Blog au facut publice niste detalii despre versiunea de Playstation 4.

Una dintre cele mai mari schimbari vine sub forma spatiului in care jucatorul poate sa se desfasoare, tinutul virtual fiind acum de 36 de ori mai mare pe Playstation 4 fata de Playstation 3. Touchpad-ul de pe controller-ul DualShock 4 a fost si el implementat in joc, fiind o unealta noua in inventar, dar poate fi folosit si pentru a naviga in inventarul jocului si folosit in crafting, cuvantul de ordine fiind accesabilitate pentru Playstation. Multiplayer-ul online a fost imbunatatit si s-au mai strans anumite suruburi la net-code, oferind astfel gameplay online cu alti sapte jucatori, dar si local, in splitscreen, in patru. Pe acelasi blog al celor de la Playstation am aflat si ca dupa lansarea jocului ne putem astepta „la o groaza de DLC-uri specifice Sony”.

Minecraft pentru Playstation 4 pare sa promita destul de multe, mai ales ca Mojang, studioul creator, a spus ca orice jucator de Minecraft pe PS3 sau Xbox 360 nu trebuie sa isi faca probleme vis-a-vis de save-uri, tot progresul fiind transmis de la o consola la alta, mai mult, cand jocul va ajunge pe rafturile magazinelor si in shop-ul virtual Playstation, toti cei care au detinut jocul pe platforma last-gen, pot upgrada jocul pentru 4.99$.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button