GamingPC&ConsolesTech&IT

Minecraft va primi în următorul update urși panda, arbalete și multe altele

Vestea cea mare de la Minecon Earth 2018 a fost anunțul despre jocul co-op Minecraft: Dungeons, dar nu a fost singurul anunț făcut la convenție.

Mojang a detaliat și următoarea actualizare Minecraft, intitulată Village and Pillage, care adaugă noi NPC-uri precum bibliotecarul și măcelarul, precum și noi dușmani numiți Pillagers și Beasts. Pillagers poartă arbalete, iar jucătorii vor fi capabili să-și construiască propriile lor variante pe care să le folosească împotriva lor.

S-au anunțat mari schimbări în ceea ce privește modul în care au fost adăugate și add-on-uri:

Anterior, addon-urile v-au permis doar să modificați inamicii existenți în joc, dar cu New Entities puteți adăuga mai mulți inamici. Puteți folosi Data Driven Spawning pentu a controla ce monștri apar în lumile voastre. Animations vă va oferi mai multe opțiuni de personalizare, astfel încât să puteți realiza în joc cel mai oribil coșmar al vostru. Particles te va lăsa să-ți înfrumusețezi monștri cu efecte cool. Toate aceste caracteristici sunt pe drum și le puteți încerca în Minecraft beta pe 3 octombrie.

Scripting API este, de asemenea, aproape, și atunci când sosește va fi un alt pas făcut de Mojang în direcția modurilor. Compania afirmă postarea de pe blog:

Nu am sprijinit oficial modding-ul în Minecraft, dar sistemul Add-Ons combinat cu Scripting API este începutul erei în care o vom face.

Vor fi introduși și urșii panda, precum și mai multe pisici, un parc tematic plutitor numit Inspiration Island și actualizări de biomuri începând cu Taiga.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button