GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Minecraft va fi disponibil pe Xbox Game Pass

La cel mai recent eveniment Inside Xbox, ținut de Microsoft pe data de 12 martie, compania a anunțat că următorul titlu Xbox Game Pass va fi Minecraft, unul dintre cele mai populare jocuri făcute vreodată. Acesta va fi disponibil începând cu data de 4 aprilie pentru toți abonații Xbox Game Pass.

Cu aproximativ 90 milioane de jucători lunar, Minecraft este un fenomen chiar mai popular decât Fortnite, chiar dacă are de-acum aproape zece ani de la lansarea originală. Aducerea lui pe Game Pass este așteptată să mărească semnificativ acest număr, de vreme ce oricine are un abonament la Xbox Game Pass îl poate juca fără costuri suplimentare.

Microsoft a achiziționat franciza Minecraft și dezvoltatorul Mojang în 2014 pentru 2,5 miliarde de dolari. Jocul este disponibil pe o varietate de console și sisteme mobile, printre care amintim Xbox One, PlayStation 4 sau Nintendo. Chiar dacă Microsoft nu are planuri să facă Minecraft 2 prea curând, franciza se va extinde anul acesta cu un nou joc numit Minecraft Dungeons, care nu va avea însă mecanicile de construcție ale jocului de bază.

Xbox Game Pass este un serviciu de abonament pus la dispoziția deținătorilor de console Xbox One. Pentru 10 dolari pe lună, abonații au acces la o bibliotecă tot mai mare de jocuri Xbox One și Xbox 360 prin compatibilitate inversă. În plus față de titlurile deja disponibile, toate jocurile exclusive Microsoft vor fi incluse în Xbox Game Pass, ceea ce însemnă printre altele lansări de renume precum Gears 5 și Halo Infinite.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button