PC&Consoles

Minecraft suportă acum Windows Mixed Reality

De curând, Microsoft a lansat versiunea Minecraft 1.2.552.0, care include suport pentru Windows Mixed Reality. Pur și simplu conectați orice set compatibil Windows Mixed Reality și vă puteți avânta într-o experiență Minecraft cu adevărat imersivă.

Microsoft a început deja implementarea realității virtuale în Minecraft cu ajutorul căștilor Oculus și Gear, dar introducerea setului Windows Mixed Reality este încercarea Microsoft de a face VR mai accesibil utilizatorilor de Windows 10. Acest lucru se datorează faptului că Windows Mixed Reality este proiectat să susțină echipamente mai puțin puternice, să aibă un preț mai mic și să fie mai ușor de configurat cu senzori încorporați în cască, spre deosebire de celelalte dispozitive.

Videoclipul de mai jos, deși înregistrat cu ajutorul folosind un set Oculus, demonstrează experiența VR existentă în Minecraft.

De asemenea, această actualizare include integrarea serviciului Microsoft de live streaming numit Mixer. Acest lucru permite jucătorilor de Minecraft să transmită conținut video prin internet cu ușurință, fără a mai folosi alt software terț.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button