Gaming

Minecraft Story Mode va fi lansat în octombrie

Mojang anunță că primul episod din seria Minecraft Story Mode va fi lansat în ziua de 1 octombrie, având numele The Order of the Stone.

Produs de Telltale Games, Minecraft Story Mode este un joc diferit față de Minecraft cel tradițional. Reprezintă o nouă abordare a celebrului joc, ce se orientează mai mult pe poveste, decât pe găsirea de moduri din ce în ce mai complexe prin care să construiești capcane de recoltat resurse, și căzut în lavă.

În Minecraft Story Mode veți controla un personaj numit Jesse, începător în arta construitului lucrurilor din blocuri, ce pleacă într-o aventură pentru a găsi un grup de indivizi care au salvat anterior ținutul prin uciderea temutului Ender Dragon.

Cu toate că jocul include dialog amplu, personaje, și genul de gameplay pe care Telltale l-a popularizat cu seria The Walking Dead, Minecraft Story Mode va avea elemente de construire și crafting, ce vor funcționa în același fel ca în Minecraft. Nu vor avea aceeași amploare, lumea având dimensiuni limitate, iar jocul chiar având un scop, în loc să fie un teren de joacă imens cu reguli foarte puține și o direcție ce poate fi ușor ignorată.

Întreaga serie va avea cinci episoade, ce vor fi disponibile în următoarele luni pentru relativ fiecare platformă ce se află acum pe piață.

[Mojang]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button