GamingPC&Consoles

Minecraft: Story Mode – descărcați-l cât încă mai puteți!

În această săptămână, GOG a anulat toate jocurile Telltale datorită falimentului distribuitorului de anul trecut, iar acum Microsoft urmează exemplul cu Minecraft: Story Mode. Sezoanele 1 și 2 nu vor mai fi disponibile după data de 25 iunie – chiar dacă le dețineți, nu le veți putea descărca după acea dată.

Echipa Minecraft a declarat într-o postare de blog:

Din partea distribuitorului, Minecraft: Story Mode – A Telltale Games Series, Sezonul 1 și 2 nu vor mai fi suportate începând cu data de 25 iunie 2019. Dacă ați achiziționat aceste sezoane, descărcați toate episoadele rămase înainte ca serviciul să fie întrerupt în luna iunie.

În prezent, jocurile mai sunt disponibile doar pe Microsoft Store, dar dacă le-ați cumpărat pe Steam, le puteți descărca și de acolo până pe 25 iunie.

O grămadă de jocuri Telltale au fost eliminate de pe Steam după ce compania a fost închisă definitiv în noiembrie, așa că, după ce au dispărut și de pe GOG, există acum foarte puține locuri pentru a cumpăra orice jocuri marca Telltale. Jocurile The Walking Dead rămân de vânzare pe Epic Games Store, deoarece acestea sunt acum publicate de Skyward Games, iar un reprezentant 2K a declarat pentru Eurogamer că „lucrează pentru a obține cât mai repede posibil Tales from the Borderlands înapoi pe vitrinele digitale„.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button