Gaming

Minecraft pentru Windows 10 ofera multiplayer cu userii de versiuni mobile!

Pana acum jucatorii de Minecraft erau segmentati. Fie pe console, PC sau mobile. Lucru care nu se mai poate spune, avand in vedere ca Minecraft pentru Windows 10 ofera multiplayer cu userii de versiuni mobile – o evolutie natuarala a francizei, mai ales dupa achizitia Mojang de catre Microsoft. Cu Minecon 2015 in plina desfasurare, anunturile se pare ca au curs, dar probabil acesta este cel mai important, avand in vedere ca intreg jocul pare sa fi suferit modificari masive.

Se pare ca Microsoft doreste sa sporeasca vanzarile Windows 10 folosindu-se de Minecraft, un lucru pe care l-au facut si in trecut cu seria Halo pentru a populariza Windows Vista. Cu toate astea, conform anuntului Minecraft: Windows 10 Edition, se pare ca se renunta definitiv la Java Code-ul pe care seria l-a folosit pana in prezent pentru versiunile de desktop, schimbandu-l cu un nou cod nativ Windows, permitand astfel multiplayer-ul intre PC si Mobile. Surprizele se pare ca nu se opresc aici pentru jucatorii de Minecraft, Microsoft oferind acum un multiplayer in 8 jucatori pe Xbox si posibilitatea de a inregistra ceea ce faci in joc.

Pentru cei interesati, Beta-ul incepe pe 29 iulie si este total gratuit daca detii deja o copie de PC, dar pentru cei care doresc sa il achizitioneze, va costa doar 10 dolari, daca il cumperi in versiune beta, pretul cel mai probabil crescand imediat dupa ce jocul iese din aceasta faza.

Articole asemanatoare

Back to top button