GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Minecraft nu mai trece la grafică „4K”

Cineva nu-l putea rula, oare cine?

Pe la E3, prin 2017, Microsoft și Mojang au prezentat ceva nou pentru Minecraft. O înfățișare complet actualizată a jocului. Sigur, încă mai era cubic, dar acele cuburi erau pictate cu texturi 4K, efecte 4K, și numeroase alte lucruri 4K, de începeai să uiți că ești în Minecraft, atât timp cât nu te uitai la cerul colțuros.

Personal, aveam vaga impresie că acest update al jocului a fost lansat oricând pe parcursul acestor doi ani de când a fost anunțat. Dar nu a fost lansat și nici nu va mai fi lansat vreodată. De ce, vă întrebați?

Deoarece dezvoltatorii nu erau bucuroși de el, și pentru că dat de anumite probleme cu a face jocul să funcționeze așa cum trebuie pe „întreaga gamă de platforme” pentru care jocul este disponibil. Considerând că jocul poate fi butonat pe cele două console Xbox One, niște Playstation 4-uri, ceva Switch și pentru PC, poate că nu ar fi greu de determinat exact ce platformă sau platforme echipate poate cu un Tegra sau cu un Bulldozer nu ar putea să redea apă mai dichisită în Minecraft.

Ai crede că ar fi putut măcar să lanseze update-ul ca un mod de grafică pentru platformele care îl suportă, dar din moment ce una din acele platforme probabil este în proprietatea Microsoft, nu cred că așa ceva se putea întâmpla. Din fericire, vă puteți folosi de nenumărate mod-uri, până și cu Ray Tracing, pe PC.

[Mojang]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button