PC&Consoles

Minecraft Mobile primeste… moduri si blocuri de comanda

Pe desktop, jucatorii de Minecraft au fost cam rasfatati. Au avult la dispozitie fel si fel de unelte pentru a imbogati experienta de joc, de la mod-uri, pana la deja arhi-cunoscutele command block-uri. Elemente care pe varianta de mobile nu s-au mai gasit pana acum in Minecraft. Pana acum…

Daca introducerea mod-urilor pe mobile este un subiect de mare bucurie pentru multi jucatori de Minecraft, adaugarea blocurilor de comanda este foarte posibil sa bucure un numar mai mic de jucatori, dar care au tendinta sa mestereasca la joc, putand astfel sa „schimbe” anumiti parametri de functionare a jocului. 

Astfel, acum poti sa iti editezi vremea pe telefon, sa te teleportezi sau sa faci sa apara anumite elemente. Lucruri pe care nu le-ai fi facut daca Microsoft nu ar fi implementat in Minecraft Mobile blocurile de comanda.

Iar motivele de bucurie nu se opresc aici. Se pare ca si variantele de console, nu doar cele de mobile vor primi suport pentru moduri.

Exista si o veste proasta totusi, jocul inca nu este „gata-gata” de download, Microsoft urmand sa lanseze o versiune speciala cu aceste doua functii implementate atat pentru tablete, cat si pentru telefoane, update-ul urmand sa vina si pe Windows 10 Mobile.

Este un pas important pentru Minecraft si comunitatea acestui joc, modurile facand parte din ADN-ul titlului, Microsoft reusind sa le  incorporeze in varianta de mobile fara ca acestea sa afecteze functionalitatea aplicatiei sau ca modurile sa compromita aplicatia intr-un fel sau altul. Securitatea, conform declaratiei Mircosoft fiind una dintre cele mai mari griji.

[CNET]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button