MORE

Minecraft invadeaza PornHub

Din categoria „Poti fi sigur ca cine a facut asta avea 12 ani”, PornHub a publicat recent statisticile de cautare pentru… Minecraft.

Da, Minecraft, jocul care este in esenta o varianta mai complexa a unui Lego nu doar ca se afla pe PornHub, dar cautarile au crescut cu 300% din 2014 si pana acum, cu termeni bizari, aproape de parca cine facea cele cautari ar avea doar o idee vaga despre ce este de fapt PornHub.

Minecraft Pornhub

Ce ar cauta „lets play” sau „trolled hard” pe PornHub nu este tocmai clar, dar cel mai probabil ar trebui sa ne intrebam ce cautau cei care cautau acesti termeni pe PornHub in primul rand, pentru ca in nici un cazu nu faceau parte din demografica de 18-24 ani indicata de statistici.

Si mai ciudate sunt cresteri periodice de popularitate in cautarile pentru Minecraft, asociate cu anuntul unei aplicatii false de Minecraft care continea malware, si cu demonstratia de la E3 a variantei de HoloLens a jocului.

De ce ar fi dus asta la sporirea popularitatii jocului pe PornHub? Este cam greu de intuit. Dar cel putin Scooby Doo nu mai este cel mai ciudat lucru pe care il cauta cauta lumea pe PornHub, avand in vedere ca Minecraft in singleplayer are in esenta un singur personaj si foarte multe animale.

[PornHub]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button