Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Minecraft fara Adware

/
/
/
/
image

Microsoft ii asigura pe fanii Minecraft ca n-ar trebui sa se mai teama de eventuale brese de securitate, asa cum se intampla atunci cand instalau Java inainte de descarcarea jocului, facand loc anumitor exploituri si adware malitioase.

Nu este cazul sa alarmam pe nimeni, jocul este in continuare o sursa sigura de pierdut ore bune din viata, doar ca acum este mult mai sigur, Microsoft asigurand publicul ca a luat la cunostinta eventualele vulnerabilitati si ca a luat masurile necesare pentru a le indeparta sau carpi, dupa caz. Dar pana la urma, nu este prima oara cand Java si vulnerabilitatea datelor sunt folosite in aceasi fraza, asa ca nu ne mira mica scapare.

Aceasta bucata din codul sursa al jocului reprezinta o problema reala deoarece tinde sa introduca exploit-uri de securitate si adware enervant. Dar in ultimele saptamani sandboxul a primit un important update pe Windows, care instaleaza o versiune Java de sine statatoare, folosita doar in timp ce te joci Minecraft.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar