Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Minecraft este jucabil între platforme multiple

/
/
/
img

Microsoft și Mojang au actualizat variantele pentru Windows 10 și pentru dispozitive mobile ale lui Minecraft, permițând în sfârșit interconectarea lor. Asta înseamnă că posesorii jocului pot acum participa la sesiuni de multiplayer comune, indiferent de platforma pe care dețin Minecraft.

Cu această funcționalitate nouă de cross-play, până la cinci jucători se vor putea conecta la același server local, construind și explorând de zor prin ținuturile generate procedural ale lui Minecraft. Nu contează dacă aveți jocul pentru  PC, Windows Phone, iOS sau Android, puteți participa la aceeași aventură.

Există totuși câteva limitări, această funcție de cross-play nu este disponibilă pentru varianta standard a lui Minecraft, ci numai dacă aveți jocul pentru Windows 10. Din fericire, versiunea aceasta a jocului este gratuită pentru toți posesorii de Minecraft, dar încă se află în faza de testare Beta, așa că ar putea avea câteva probleme neașteptate.

Limitarea importantă, și foarte nefericită, este absenta funcției de interconectare pentru servere găzduite prin internet. Toți jucătorii de Minecraft vor trebui să fie în aceeași locație, jucând pe un server găzduit de unul dintre participanți.

Anunțul nu a menționat dacă funcția de cross-play dintre Minecraft Windows 10 Edition și Minecraft Pocket Edition va fi disponibilă și prin internet în viitor.

[Xbox]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar