GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Minecraft este al doilea cel mai vandut joc al lunii August

Se pare ca Minecraft a facut o reintoarcere destul de mare in luna August, devenind al doilea cel mai bine vandut joc al lunii, conform NPD Group, care a eliberat cateva cifre mai importante pentru luna August 2019. Momentan, jocul este pe locul 13 cel mai bine vandut joc din 2019 pana in acest moment, iar luna trecuta a fost un „record all-time”.

Acesta este un rezultat interesant, mai ales daca tinem cont de faptul ca este vorba de un joc vechi de opt ani care abia acum vede cea mai buna perioada din punct de vedere a vanzarilor. Trebuie insa sa tinem cont si de faptul ca de-a lungul celor opt ani de la aparitie, Minecraft a avut fel si chip de versiuni pe aproape orice platforma posibila, ceea ce a facut numararea vanzarilor destul de dificila. Oricare ar fi cazul, este un rezultat impresionant.

Pe site-ul Mojang exista chiar si un counter care afiseaza numarul de vanzari Minecraft pentru PC, care in acest moment este la 32 de milioane de copii.

Exista totusi posibilitatea ca aceasta faima sa fi fost ajutata si de introducerea de tehnologiei Ray Tracing si campania de publicitate facuta de Nvidia pe aceasta tema. Pentru cei care nu stiati, Minecraft are de acum suport oficial pentru ray tracing, ceea ce ar putea sa starneasca interesul multor persoane, mai ales ca tehnologia cu pricina este abia la inceput de drum.

PCGamesN

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button