GamingMobileȘtiri IT

Minecraft Earth se pregătește de beta

Următorul pas din evoluția lui Minecraft este cu un pas mai aproape. Minecraft Earth va intra luna aceasta în beta test, ceea ce înseamnă că toți cei care doresc să participe ar trebui să se îndreptă deja către pagina de înregistrare.

Testul va fi disponibil inițial pentru varianta de iOS a jocului, mai exact, iOS 10 minim, urmând ca apoi să fie disponibilă și pentru Android. Va trebui să aveți un dispozitiv ce folosește cel puțin Android 7 pentru ca jocul să funcționeze. Telefonul/tableta voastră trebuie să aibă suport pentru AR. Pe lângă hardware efectiv, mai este necesar și un cont de Microsoft sau Xbox Live.

După ce vă înregistrați la acest test, va trebui să așteptați și să vedeți dacă primiți o invitație. În cazul care în care aveți noroc, atunci ar fi bine să îl jucați frecvent, pentru că numărul de locuri disponibile în acest Closed Beta este limitat, iar cei care stau degeaba pentru o săptămână vor fi eliminați din test, locul lor find luat de alți jucători. Testul va acoperi întreg globul, nu doar SUA, în cazul în care erați curioși.

Varianta finală, sau măcar una Open Beta, al lui Minecraft Earth ar trebui să fie disponibilă pe parcursul următoarelor luni.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button