GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Minecraft cel vechi devine gratuit

Vă este dor de vechiul Minecraft? Probabil nu, pentru că vechiul-vechiul Minecraft era destul de plictisitor, dar pentru a sărbători un deceniu de când antică variantă a jocului a fost lansată, aceasta este acum gratuită.

În cazul în care nu ați avut până acum ocazia să jucați această variantă a jocului, o veți putea face de acum înainte pe pagina dedicată a jocului, cu binecuvântarea celor de la Microsoft și Mojang. Spre deosebire de varianta curentă… și cam orice variantă de prin 2010 și până acum, acest Minecraft este o experiență simplistă pur constructivă. Nu supraviețuiți, nu vă bateți cu păianjeni noaptea, nu săpați o groapă la apus de soare în care să vă ascundeți, ca să nu fiți mâncat până dimineața.

În schimb, puteți să vă distrați croșetând lână cubică, erectând chestii, poate făcând statui ciudate. Poate săpând. Ce vreau să spun este că Minecraft cel vechi nu era un joc prea interesant. Dar măcar poate fi butonat cu ocazia aniversării a zece ani de când a fost lansat, sau măcar păstrat pe internet ca o mostră a istoriei. Ce e drept, nu prea vedem asta des. Majoritatea variantelor inițiale ale jocurilor tind să fie pierdute timpului, dar în acest caz este prezervată, cu tot cu bug-uri și ticuri.

[Mojang]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button