GamingPC&Consoles

Minecraft și Angry Birds se contopesc în următorul DLC crossover

Viața este destul de simplă: te ridici din pat odată cu răsăritul soarelui, îți iei micul dejun, pui mâna pe târnăcop și cobori înapoi în mina ta, în căutare de diamant. Dar câteodată rutina este perturbată de câte o întâmplare care nu ține de tine, iar lumea din Minecraft nu va mai fi la fel după ce va fi invadată de păsăroaiele din Angry Birds în cadrul celui mai nou DLC.

Zburătoarele furioase au venit în lumea blocky din Minecraft pentru a duce mai departe lupta împotriva porcilor malefici. Pentru a le ajuta, va trebui să îndeplinești diferite misiuni și să deblochezi personaje noi. Deci practic te joci Angry Birds dintr-o perspectivă diferită. În plus ai și un mod co-op în care poți juca alături de prieteni și care îți oferă libertatea de a alege cum vrei să completezi misiunile.

Trebuie să recunosc: ideea de a aduce la un loc două jocuri extrem de populare ar fi fost o revelație prin 2012, când ambele rupeau topurile. Și dacă nu ar fi întârziat vreo zece ani, poate că interesul din partea fanilor ar fi fost mai mare. Cu toate astea, amândouă se bucură de comunități pasionate și destul de numeroase, iar cu o prezentare găzduită pe canalul oficial Nintendo, este clar ce public este vizat.

DLC-ul a fost dezvoltat de Oreville Studios, un studio specializat în ale conținutului pentru Minecraft. Aceștia au colaborat cu creatorii Angry Birds la acest proiect, iar rezultatul îl putem vedea în trailer. Pentru cei interesați, DLC-ul este disponibil în marketplace-ul jocului de la Mojang pentru 1340 Minecoins, adică undeva sub 10$.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button