MORE

Minecraft acum la incheietura ta, folosind Minecraft Gameband

Orice jucator de Minecraft si-a dorit sa poata accesa de oriunde jocul preferat, indiferent de locatie. Acum acest lucru este posibil, gratie mariajului dintre Microsoft si Gameband, copilul rezultat fiind… Minecraft Gameband.Minecraft Gameband

Bine, Minecraft Gameband nu este inca disponibil la noi in tara, dar cei ingeniosi si cu adevarat pasionati pot gasi o metoda sa faca rost de acest dispozitiv, mai ales ca acesta nu este chiar atat de scump, pretul fiind de doar 80 de dolari (pentru cine e pasionat…). Nu este un fitness tracker, nu este un smartwatch, nu este ceva cu care gamerii s-au mai intalnit pana acum, conceptul fiind unul cu totul nou. Practic, GameBand a luat cateva componente, a pus cap la cap un sistem de upload in cloud, a alocat o memorie care permite jocului sa fie instalat pe OSX, Windows sau Linux si gata jocul de la incheitura!
Este o inventie destul de interesanta, Minecraft Gameband permitand fanilor sa isi ia munca cu ei, putand sa-si realizeze acel castel sau acea cetate medievala chiar si cand sunt in vacanta, doar sa aiba acces la un computer. Bine, poti sa iti si „editezi” bratara, aceasta avand cateva led-uri care permit dispozitivului sa fie „infrumusetat”, putand sa faci o lopata, un redstone, un creeper sa apara pe bratara sau chiar ora exacta. Asa, pentru un pic de diversitate si mai ales personalitate. Pentru ca Minecraft este un joc plin de personalitate… pana la urma.

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button