PC&Consoles

Milionul de dolari de la Elder Scrolls Online a fost castigat

Anul trecut, Zenimax Online anunta o campanie foarte interesanta pentru promovarea lui The Elder Scrolls Online. Cei care intrau in joc pe parcursul ultimelor luni aveau ocazia sa castige un mare premiu de un milion de dolari. Aceasta competitie a s-a incheiat si un castigator a fost desemnat.

Individul norocos este un anume Ryan Rager, din statul California, posesor al unui Dark Elf Dragonknight pentru a carui crestere a tot intrat in The Elder Scrolls Online pe parcursul campaniei.

Banii vor fi livrati sub forma unor plati anuale de 50 de mii de dolari pe parcursul urmatoarelor doua decenii. Suma a fost lasata in grija unei entitati financiare terte, asa ca si atunci cand The Elder Scrolls Online va fi inchis, iar Bethesda va face acel joc din serie care nu se va vinde bine, iar falimentul ii va paste, castigatorul tot isi va primi banii.

Ramane de vazut daca sfarsitul acestei campanii de promovare a jocului va avea un efect negativ asupra numarului de jucatori din The Elder Scrolls Online. Cu putin noroc, Zenimax s-a folosit de aceasta atentie pentru a introduce noi imbunatatiri care sa faca MMO-ul sa semene mai mult ca un joc Elder Scrolls, si mai putin ca World of Warcraft in Tamriel.

[Zenimax]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button