GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Might and Magic devine…. mai contează?

Battle Chess Royale Auto ceva

Probabil vă uitați la titlu și vă întrebați ce m-a apucat. Am încercat să mă gândesc la toate modurile prin care aș putea să scriu o știre despre cum Might and Magic se transformă într-un joc Battle Royale combinat cu Auto Chess, numit Chess Royale, ce va fi lansat luna aceasta pe PC, iOS și Android, dar de fiecare dată când am încercat, s̶̛̻͇͓͇̳͒̐̅͝ę̶̹̖̼̥͈̠̀ ̶̧̭͍̠̝͐̐́̎̏ͅͅî̸͔̩̻̥͛̉͌̇́͌̏̋͜͝n̶͔̮͙̠͙̪̮̥͈͐̀͑̾́̑̉͆̀ţ̶̭̰̱̗̦̲͇̗̣̃̊̑̋̒̌â̵̭̝͖̗̯̠͔̊́m̷̨̝̯͕̮̑̏p̸̫̰͖̎̄̈̊̓̋́͒̕l̵͇̬̬͈͍̕ă̶̛̝͕̟͇̓̔͌̓͠ ̶̡̛̼̪̘̦̗̭̖̄̒̅̈́̂͐̎̚̚á̷̘̅̽̓͠͝s̷̮͚̒͑̑̑̀̔́̐̎ţ̵̢̤͉̅͝a̴͙̟͛̄̃͝.

Așa că voi încerca să să mă exprim altfel. Era un moment la care părea de parcă Ubisoft va face ceva bun cu Might and Magic. A făcut Might and Magic X, un joc ce încerca în mare parte să capitalizeze asupra succesului obținut de Legend of Grimrock, dar tot era un RPG M&M după atâția ani de absență. Și nu era rău. Avea până și o traducere în limba română destul de binișor făcută. Și nu era un joc mic, cu text puțin.

Dar era ceva ce niciodată nu mergea la serie sub tutela Ubisoft. Pe de o parte, am primit minunatul Dark Messiah și acceptabilul Heroes 5. Pe de alta, Heroes 6, Heroes 7, Chestia de pe DS, Chestia cealaltă de pe mobile de anul trecut, Ashan în general. Urăsc Ashan. Mai urăște cineva Ashan? Au luat minunatele lumi ciudate ale seriei Might and Magic și le-au transformat într-o clonă de Warcraft (până și la nivel vizual) și combinat cu „ooo, uită-te la noi, am văzut Game of Thrones”.

Știți de ce îmi este dor? Vampiri gnomi. Dar pe lângă asta de visul zilei când mă pot uita la Heroes 2, la Heroes 3, la World of Xeen, la Might and Magic 6 și 7 (puțintel din 8) și să spun „Îți vine să crezi cât de departe am ajuns de la acel început arhaic?”.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button