TECH

Miele@home: Spala-ti rufele cand esti la teatru!

Miele@home este o noua aplicație pentru smartphone și tabletă, prin intermediul căreia electrocasnicele pot fi acționate de la distanță. Cu noua aplicație, utilizatorii pot monitoriza în timp real mașina de spălat și, în funcție de model, o pot chiar controla de la distanță fara ca ambele dispozitive, mașina de spălat și dispozitivul mobil, să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

În cazul mașinilor de spălat haine, selectarea programului de spălare, pornirea pre-programabilă, stabilirea vitezei de rotație, selectarea temperaturii de spălare și dozarea detergentului sunt acum posibile prin intermediul unui smartphone.

Funcția de notificare este foarte practică și nu necesită lansarea aplicației pentru ca informațiile să fie trimise către utilizator. De exemplu, aplicația emite un memento atunci când trebuie curățat filtrul cu care este dotată ușa uscătorului de rufe.

Aplicația Miele@mobile este disponibilă gratuit în App Store și Google Play începând cu prima jumătate a anului 2015 pentru sistemele de operare Android și iOS 7.

 

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button