RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Miele prezinta o camera inteligenta care recunoaste mancarea

In data de 7 septembrie, Miele a dezvaluit o camera video HD care identifica cu succes mancarea din cuptor. Cu ajutorul camerei, sistemul gestioneaza singur procesul de coacere, in timp ce asistentul virtual va asista pe parcurs. In acest mod, primesti o mana de ajutor in timpul procesului de gatire prin intermediul unei singure aplicatii. Bucataria viitorului a iesit din stagiul de proiect, devenind o realitate prezentata acum de catre Miele; cel mai mare producator la nivel mondial de echipamente electrocasnice premium, la IFA Berlin.

Smart Food ID – recunoaste „faciala” pentru mancare

Smart Food ID este o functie noua introdusa pentru cuptoarele din Generatia 7000 Miele care poate identifica fiecare ingredient introdus in cuptor. Procesul a fost simplificat pana in punctul in care, utilizatorul va confirma daca preparatul identificat de sistem si afisat pe display, este cel corect. In acest moment, camera poate identifica cu usurinta pana la 20 de tipuri de mancare, insa, lista este actualizata constant.

Miele

Smart Browning Control

Cea de-a doua functie interesanta prezentata este „Smart Browning Control”. Din nume va puteti da seama ce face aceasta mai exact. In timpul procesului de coacere, aceeasi camera HD determina momentul ideal cand preparatul este copt si opreste automat cuptorul. Cele doua inovatii se completeaza perfect cu „TasteControl”, ce previne uscarea mancarii prin intredeschiderea usii cuptorului la finalul procesului de coacere. Astfel, temperatura scade rapid cu pana la 100 de grade in doar 5 minute.

Atat „Smart Food ID” cat si „Smart Browning Control” vor fi disponibile in curand, printr-un simplu update de software de la distanta. Miele va oferi acest update si modelelor achizitionate anul trecut.

CookAssist – Gatitul fara experienta va deveni o placere?

Pentru bucatarii amatori (inclusiv eu), care nu sunt neaparat familiarizati cu termenul „temperatura ideala”, Miele vine in ajutor cu un upgrade al asistentului virtual „CookAssist”. Practic, poti urmari in timp real procesul de incalzire al plitei, iar cand senzorul „TemControl” detecteaza temperatura ideala; aplicatia iti va trimite o notificare. Mai mult de atat, plita isi va mentine temperatura constanta cu ajutorul unor algoritmi avansati.

Aplicatia Miele@mobile devine Miele Smart Home App

Miele a prezentat si noua generatie a aplicatiei, redenumita acum Miele Smart Home App. Aplicatia poate fi utilizata pentru controlul tuturor electrocasnicelor Wi-Fi enabled, dar se transforma intr-un asistent de bucatarie atunci cand ai nevoie.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button