MORE

Miele imbunatateste gama hotelor de bucătărie – confort mai mare si eficienta energetica crescuta cu Miele Con@ctivity 2.0

Miele imbunatateste gama hotelor de bucătărie – confort mai mare si eficienta energetica crescuta cu Miele Con@ctivity 2.0

Brandul Miele este hotarat sa upgradeze gama hotelor incorporabile de bucătărie. Toate unitățile noi se pot lăuda cu îmbunătățiri clare în materie de eficiență energetică, precum și cu functia automata Miele Con@ctivity 2.0.

Hotele Miele Con@ctivity 2.0

Unitatile Miele au cunoscut o creștere bună pe piata in randul utilizatorilor datorita performantelor si designului modern si atractiv. Doar grila de extractie a aerului si comenzile de operare sunt vizibile, în timp ce toate componentele tehnice sunt ascunse în unitatea de perete. În funcție de dimensiunea plitei utilizate, hotele sunt de obicei de 50, 70, 80 sau 110 cm lățime.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button