Știri IT

Miele @ IFA 2016: Aspiratorul ce îl vei face cadou copiilor când vor crește mari și o… Smart-hotă?

Miele este un producător renumit în piața de aparatură cu destinație domestică. Aceștia au fost și ei prezenți în cadrul expoziției IFA 2016, unde au prezentat o inovație în domeniul… aspiratoarelor.

Primul aspirator fără sac al Miele este capabil să separe praful de particulele de mai mari dimensiuni, rezultând așadar într-o experiență mult mai… curată, în momentul aruncării mizeriei din acesta.

Noile aspiratoare sunt deja disponibile în Germania și deveni apărea în curând și în restul piețelor Europene. Blizzard CX-1 este așteptat să reziste 20 de ani și să coste doar 300 de EURO.

Pe lângă noul aspirator, Miele oferă și soluții inteligente pentru conectarea cuptorului/aragazului cu hota. Da, ați citit corect. Smart-aragaz, smart-hotă.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button