MORE

Miele, un super-brand de electro prezent in Romania, si cuptorul sau destept cu abur si microunde!

Povestea incepe acum o 100 de ani cu o afacere mica, aparţinând familiilor Miele şi Zinkann, aflate astăzi la a patra generaţie. Fondată în 1899, compania Miele ramane unul dintre cele mai respectate branduri din lume. Nu e de mirare, avand in vedere ca, durata de viata a produselor sale porneste de la 20 de ani, iar testarea masinilor de spalat se face si acum manual: cuvele sunt verificate inainte de iesirea din fabrica cu ajutorul unui ciorap fin. Daca ciorapul se agata de peretii masinii, produsul nu iese pe piata. O afacere germana care functioneaza… ceas: incarcarea unui tir in orice fabrica Miele se intampla in doar…2 minute si jumatate!

In Romania brandul este prezent din 2007, dar pozitionarea corecta pe piata s-a facut acum un an si jumatate. Acest lucru a fost susținut prin relocarea showroom-ului din Otopeni în Piața Presei, precum și prin extinderea rețelei de distribuție: Miele România are o rețea de 30 parteneri și 55 de magazine. Mai mult, brandul a înregistrat o creștere de 82% a vânzărilor pe piața din România în primul trimestru din 2015 (intervalul ianuarie – martie), comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. In Romania, Miele vinde cel mai bine aspiratoare, masini de spalat si uscatoare.

Cel mai nou produs Miele lansat in România este DGM 6800, singurul cuptor „combinat” din lume, cu aburi și microunde, care imbina beneficiile gătitului sănătos cu rapiditatea microundelor. Cuptorul va ofera posibilitatea de a salva în memoria produsului până la 20 de programe proprii. Acest lucru facilitează, de exemplu, decongelarea blândă și gătirea uniformă a alimentelor într-o singură etapă, precum și încălzirea rapidă a acestora fără să le deshidrateze.

Mai multe despre DGM 6800 si Miele Romania in interviul de mai jos cu Loredana Butnaru, Director Vânzări.

https://www.youtube.com/watch?v=bT3aLgcWOIw

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

Back to top button