GamingPC&Consoles

Midnight Suns de la Marvel a fost amânat

Toamna trecută, în cadrul evenimentului Gamescom, Firaxis Games au anunțat Midnight Suns, un joc RPG turn-based care aduce la un loc eroi din universul Marvel cum ar fi Iron Man, Wolverine, Ghost Rider, Blade, Captain America și mulți alții, eroi care luptă împotriva unui villain cu puteri supranaturale numit Lilith. În plus, un lucru interesant este faptul că acest joc ne prezintă universul marvel într-un spirit mai „întunecat” decât majoritatea lansărilor cu care am fost obișnuiți până acum.

Jocul trebuia inițial să apară în luna martie a acestui an, apoi a fost amânat până pe 7 octombrie. Acum, jocul a fost amânat din nou. Tot ce știm despre perioada de lansare este faptul că versiunile de PlayStation 5, Xbox Series X/S și PC vor apărea înainte de sfârșitul lunii martie a anului viitor, în timp ce versiunile de PS4, Xbox One și Nintendo Switch încă nu au o dată de lansare, conform unei declarații pe care compania a făcut-o în cadrul publicației Polygon. Aceștia au spus și că „Am luat decizia de a amâna lansarea jocului Midnight Suns pentru a ne asigura că echipele din cadrul Firaxis Games și 2K vor livra cea mai bună experiență posibilă pentru fanii noștri”.

Ca să vă dau și o părere personală, mie mi s-a părut că jocul ăsta arată incredibil de bine, și gameplay-ul pare de asemenea interesant, chiar dacă atunci când am auzit prima dată că acesta va fi un RPG turn-based, am crezut că mă va plictisi. Dacă încă nu ai văzut care-i treaba cu jocul ăsta, poți vedea trailer-ul aici.

 

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button