PC&Consoles

Middle-earth: Shadow Of War va necesita 97 GB spațiu liber pe disc

Nu este niciun secret că mărimea fișierelor pe PC este în creștere. O dovedește și Middle-earth: Shadow of War, care este acum disponibil pe Steam. Va fi nevoie să faceți puțină curățenie pe disc înainte de a-l cumpăra, deoarece download-ul inițial necesită 97 GB de spațiu liber.

Conform unui tweet al lui Dan Stapleton, editor executiv de recenzii la IGN, fișierele cu o mărime ieșită din comun includ vocile unor personaje Uruk, precum și texturi 4K. Tom’s Hardware au confirmat și ei mărimea fișierelor. Conținutul jocului include într-adevăr două componente, denumite simplu „HD Cinematics” și „HD Content”, care ar putea fi fișierele responsabile pentru rezoluția 4K despre care vorbea Stapleton. Debifarea acestora reduce dimensiunea jocului după instalare la doar 69 GB. Această dimensiune este în continuare cu 9 GB mai mare decât cea anunțată de Monolith acum ceva timp în urmă, dar se încadrează în cerințele actualizate pe Steam la acest moment, unde este precizat că jocul necesită 70 GB.

Middle-earth: Shadow of War nu este singurul joc din acest an care depășește mărimea de 90 GB spațiu pe disc în momentul lansării. Forza Motorsport 7, realizat de Turn 10 Studios, necesită aproximativ 95 GB spațiu liber, dar în acel caz nu este cunoscut cu exactitate cât spațiu pe disc este rezervat pentru conținutul 4K.

Dacă aveți de gând să achiziționați Shadow of War, nu uitați să aruncați o privire și pe celelalte cerințe de sistem, iar posesorii de plăci video Nvidia ar face bine să descarce ultimul driver.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button