PC&Consoles

Middle-Earth Shadow of War va întârzia

Dacă v-ați rezervat sfârșitul lunii august pentru căsăpit orci prin Mordor, am o veste proastă pentru voi. Monolith și Warner Bros anunță că Shadow of War a fost amânat.

Jocul nu va mai fi disponibil din ziua de 25 august, ci tocmai pe 10 octombrie. De ce? Pentru ca produsul final să nu sufere de Warner Bros-ită, aș că întârzierea este binevenită. Timpul adițional de producție este folosit pentru ca Monolith să se asigure că Shadow of War va funcționa așa cum trebuie și că în mod spontan nu va exploda.

Totuși, jocul va fi prezent la E3 luna aceasta, așa că cel puțin veți vedea gameplay suficient din el cât să vă faceți o idee generală despre joc sau să vă lămuriți dacă sistemul de control al unei armate care a fost integrat va compensa pentru folosirea aceluiași sistem de luptă lipsit de vlagă.

Caracteristica principală a lui Shadow of War este extinderea sistemului de Nemesis din Shadow of Mordor, care nu se rezumă doar la inamici ce pot deveni cu timpul boși înfiorători, ci se extinde la castele și fortărețe impunătoare păzite de grupuri de astfel de inamici, iar de această dată poți avea o armată personalizabilă cu personaje unice care vor evolua cu timpul.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button