PC&Consoles

Middle-Earth: Shadow Of War va avea DLC gratuit

Luna trecută, Monolith a dezvăluit noile triburi și expansion-uri cu fir narativ incluse în season pass-ul lui Middle-Earth: Shadow Of War. În următoarele patru săptămâni, veți obține DLC gratuit pentru a vă menține ocupați în lupta împotriva forțelor lui Sauron.

Pe 21 noiembrie, veți avea acces la Endless Siege, care permite facțiunilor inamice să încerce în mod constant să recucerească cetățile pe care le-ați ocupat. Veți vedea, de asemenea, mai mulți răzvrătiți Uruks și Ologs în rândurile armatei voastre, și va trebui să puneți capăt acestor rebeliuni dacă doriți o armată unită. Studioul va lansa în aceeași zi și noi îmbunătățiri pentru photo mode, care include filtre noi, cadre și texturi.

În luna următoare, puteți vedea cum cei mai buni războinici se îndreaptă împotriva orcilor jucătorilor rivali în modul Online Fight Pits, care permite să selectați un reprezentant al armatei voastre și să îl înscrieți în lupta împotriva campionului de valoare al altui jucător. Câștigătorul poate obține recompense și upgrade-uri importante. Dacă vreți o provocare mai mare, puteți încerca dificultatea Brutal, care va sosi pe 12 decembrie. Monolith a spus că, pe lângă dușmanii mai duri, nu veți mai putea obține manevre de „ultimă șansă” dacă sunteți învins în luptă.

Dacă dețineți sau intenționați să cumpărați season pass-ul, veți primi un conținut mult mai mare pe 21 noiembrie odată cu lansarea tribului Slaughter. Tribul Outlaw își va face și el apariția pe 12 decembrie. Aceștia sunt considerați cei mai buni orci din joc, iar pe nivelul de dificultate Brutal, acești războinici ar putea fi cei mai dificil de învinși inamici.

Conținut nou oferit după lansare este o caracteristică comună tuturor jocurilor de buget mare. În cazul lui Middle-Earth: Shadow Of War însă, multitudinea de noi caracteristici oferite într-un timp atât de scurt după lansare ar putea fi, de asemenea, un alt mod de a păstra jucătorii conectați la joc. În ultima lună au fost lansate alte jocuri importante, printre care Assassin’s Creed: Origins, Wolfenstein II: The New Colossus și Call of Duty: WWII. Toate aceste titluri concurează pentru atenția voastră, iar oferind mai mult conținut gratuit Monolith încearcă să vă țină în Mordor cât mai mult timp posibil.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button