GamingPC&ConsolesTech&IT

Middle-earth: Shadow of War renunță la sistemul de microtranzacții

Middle-earth: Shadow of War renunță la loot boxes. Într-o postare recentă pe forum, dezvoltatorul Monolith a declarat că va lansa o serie de actualizări gratuite în următoarele săptămâni și luni, pentru a răspunde feedback-ului de la jucători cu scopul de a îmbunătăți jocul, iar printre schimbări se numără și eliminarea achizițiilor in-game.

Răspunzând la preocupările pe care oamenii le-au ridicat cu câteva luni înainte ca Shadow of War să fie lansat, Monolith a spus că elimină tot aurul și cuferele de război din magazinul jocului. Fiind capabil să achiziționeze aur și să câștige discipoli orci prin intermediul cuferelor „reduce imersiunea din lume și îndepărtează provocarea de a construi armata ta personală și propria cetate„, a recunoscut Monolith.

Studioul a mai declarat:

Promisiunea de bază a sistemului Nemesis este capacitatea de a construi relații cu aliații și dușmanii personali într-o lume deschisă dinamică. În timp ce achiziția de orci prin intermediul magazinului virtual este mai imediată și oferă opțiuni suplimentare pentru jucător, am ajuns să ne dăm seama că furnizarea acestei opțiuni risca să submineze inima jocului nostru, Sistemul Nemesis. Vă permite să pierdeți povestea extraordinară a jucătorului pe care ați fi putut-o crea, și compromite aceste povești chiar dacă nu cumpărați nimic.

În prezent, puteți achiziționa aur în pachete de 500 (5 dolari), 1050 (10 dolari) și 2.200 (20 dolari). Oricum ar fi, începând cu 8 mai nu veți mai putea cumpăra aur în Shadow of War. Pe 17 iulie, Monolith va elimina definitiv aurul, cuferele de război și piața în sine.

Dacă aveți un sold de aur pe 17 iulie, acesta va fi convertit în cufere de aur, la o rată de 150 de aur pentru un cufăr de aur. Dacă aveți mai puțin de 150 aur, acesta va fi transformat într-un singur cufăr de aur.

În plus față de modificările legate de microtranzacții, Monolith se va ocupa de feedback-ul negativ legat de partea cu Shadow Wars din campania jocului. Această parte a campaniei, în care jucătorii își apărau cetățile împotriva lui Sauron, n-a fost tocmai distractivă. Monolith promite să îmbunătățească experiența cu elemente narative noi, în timp ce gameplay-ul va fi restrâns la o experiență mai coerentă. Vor exista și alte îmbunătățiri în joc nespecificate încă, care vor fi descrise de Monolith în versiunile următoare. Acestea vor acoperi lucruri precum schimbări ulterioare ale sistemului Nemesis, precum și noi skin-uri și schimbări la arborele de abilități. De asemenea, vor exista actualizări la sistemul de îmbunătățire a echipamentului și actualizări legate de progresia jocului.

Puteți citi FAQ-ul din link-ul de mai jos pentru a vedea o descriere completă a schimbărilor din Shadow of War și motivul din spatele acestora.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button