GamingPC&ConsolesTech&IT

Microtranzacțiile au dispărut complet din Middle-Earth: Shadow Of War

Într-o actualizare considerabilă care a fost adăugată în Middle-Earth: Shadow Of War recent, piața și microtransacțiile au fost eliminate din joc. De acum veți înfrunta inamicii într-un mod mai tradițional, fără să mai adăugați soldați în coșul de cumpărături. Într-un post de pe blogul PlayStation, vicepreședintele de creație al lui Monolith, Michael de Plater, a declarat că echipa sa a avut „Ochiul Înflăcărat ațintit direct pe comunitatea fantastică și am urmărit, citit și ascultat în permanență comentariile, criticile și recomandările voastre„.

Să-ți descrii echipa de dezvoltare ca fiind ochiul lui Sauron nu-i tocmai cel mai bun model de PR, mai ales când lumea a criticat microtranzacțiile atunci când jocul a fost lansat, dar s-au făcut pașii potriviți și jucătorii pot experimenta acum jocul fără să fie scoși din imersiunea în lumea jocului.

Această actualizare aduce, de asemenea, o serie de modificări, inclusiv refacerea post-campaniei Shadow Wars. De Plater spune că această secțiune a fost „simplificată și lustruită pentru a include o narațiune nouă de la Shelob, regele vrăjitor și Talionul întunecat„. Timpul petrecut în aceste războaie pare să merite efortul, deoarece jucătorii pot câștiga puterea de a ridica morții și de a chema fiare mai puternice. De asemenea, veți adăuga măștile din Nazgul la colecția voastră.

Dacă nu sunteți încă la sfârșitul jocului și abia îl începeți pentru prima dată, această actualizare mai adaugă câțiva orci legendari și vă pot aduce chiar și cadouri din când în când. Skin-uri noi sunt disponibile, cum ar fi posibilitatea de a juca ca Celebrimbor. Pentru a acomoda toate adăugările, limita de nivel a fost ridicată la 80, iar jucătorii pot să crească mai repede în nivel cu recompense mai bune de experiență care sunt legate de diferite activități din joc.

Ne pare bine să vedem că Monolith continuă să susțină acest produs la ceva timp după lansare, și că sistemul de microtransacții a fost șters de pe fața Pământului Mijlociu.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button