PC

Microsoft VR isi prezinta noile controllere universale pentru VR

Microsoft VR a anunțat, joi, un nou set de motion controller pentru platforma de realități mixte Windows. La fel ca cele disponibile pentru Oculus Rift și HTC Vive, motion controller-ul Microsoft oferă  libertate, dar fără a fi nevoie să instalați camere externe.

„Motion controller-ul oferă o deplasare precisă și receptivă a mișcării în câmpul de vizualizare folosind senzorii din setul castii”, a declarat Terry Myerson într-un post de blog. „Nu este nevoie să instalați hardware pe pereții din jurul dvs. Am creat controlerele ca un dispozitiv de intrare de înaltă calitate și confortabil cu aceeași ușurință de configurare și portabilitate ca și căștile noastre”.

Motion controller-ele arata similar cu cele disponibile pentru Vive si Rift. Există un inel pe partea de sus cu LED-uri care urmăresc senzorii de pe față. Sub inel este așezat un panou cu un stick analogic, un trackpad rotund și un buton de meniu. Există, de asemenea, un buton Windows și un declanșator lateral.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button