MORE

Microsoft vinde un emulator de Nintendo 64

Windows Universal Platform promite să fie o soluție mult mai sigură, mai ușor de controlat și mai improbabilă să conțină lucruri dubioase, dar cumva tot este folosită de Microsoft pentru a vinde un emulator de Nintendo 64.

Magazinul oficial Microsoft vinde în acest moment Win64e10 pentru 10 dolari, un emulator competent realizat pentru Nintendo 64, care va putea rula pe dispozitivele compatibile cu UWP. Emulatorul nu reprezintă o problemă în sine, dar faptul că acesta se află pe magazinul oficial Microsoft, la vânzare, tinde să fie o problemă de ordin legal.

Acest emulator poate fi folosit pe Xbox One pentru a rula jocuri Nintendo, ceva ce marea companie japoneză nu prea suportă, din moment ce un emulator similar pentru NES a fost dat jos de pe Microsoft Store. Dar cumva, acest emulator a reușit până acum să treacă prin filtrul Microsoft.

Anul trecut, magazinul companiei a făcut o altă gafă, mult mai mare, vânzând jocul Darkest Dungeon… care nu era pus acolo de dezvoltator și nici măcar nu era jocul în sine, ci o înșelătorie.

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button