MORE

Microsoft va lasa utilizatorii sa faca foldere cu aplicatii pe Windows Phone!

Aproape toti utilizatorii de Windows Phone au aceeasi problema: ori de cate ori doresti sa deschizi o aplicatie trebuie s-o indentifici pe ecran si s-o apesi. O gestionare mai eficienta a aplicatiilor nu prea exista. Sigur, pe Nokia avem Nokia App Folder, dar pana la urma si aici discutam despre o aplicatie pe care o accesezi, pentru a deschide o alta aplicatie. Procesul este anevoios si destul de incalcit, cel putin pentru cei mai putin familiari cu Windows Phone. Asta pana recent, cand Microsoft au „scapat” faptul ca vor lasa userii sa faca foldere cu aplicatii pe Windows Phone

Dezvoltatorul de software a postat o serie detalii, ca la doar cateva minute sa le stearga, despre noua versiune de Windows Phone 8.1, printre detalii fiind si faptul ca noul update va lasa utilizatorul sa gestioneze folderele de pe ecranul telefonului. Procesul se pare ca este destul de simplu, totul rezumandu-se la drag and drop in fereastra in care doresti sa ai aplicatiile disponibile. Postul sugereaza ca orice posesor de Windows Phone 8.1 care doreste sa se bucure de noua optiune trebuie sa faca update-ul la noua versiune, versiune care este asteptata undeva in aceasta vara. Cu aceasta noua optiune, Microsoft doreste sa ofere mai mult control asupra ecranului homescreen al Windows Phone-ului si pe buna dreptate, multi utilizatori dorind sa isi aranjeze interfata asa cum le dicteaza propriul comfort. Ramane de vazut ce alte surprize ne mai pregatesc Microsoft.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Am WP 8.1 dev preview, pe un lumia 520 si momentan nu merge sa fac foldere, decat printr-o aplicati de pe store. Oricum… spre deosebire de android, windows phone inca are multe dezavantaje. Detalii mici, care fac o experienta plina de frustrari. Un mix exemplu: Ma enerveaza mult ca mi-am ales un ringtone pt mesaje care nu este lasat de catre telefon sa ruleze tot ! ( si nu are mult : 10 secunde, din care in momentu in care primesc un mesaj, cred ca ruleaza maxim 4 secunde ). + faptul ca pentru a pune un ringtone, ai nevoie de un software f instabil ( functioneaza cand vrea muschiu lui ). SI mai suuuuuuuunt multe chestii. Inca unu care-l mai pot aminti acum, este un client de mail care nu sincronizeaza cum trebuie. Iti face sync la prima rulare, dupa care el cica face sync, dar nu vine niciun mail in inbox..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button